نکات مهم برای پخت پیتزا در خانه

سعید ناصریسپتامبر 25, 20212min0

ریشه پیتزا اصل ایتالیایی است که سبک های مختلف در جهان از پخت و پز و خدمت مواد غذایی را به خود اختصاص داده است که شناخته شده است در ایتالیا اما با توجه به مردم به مواد غذایی و ریشه و چند نفر دیگر می گویند که ریشه آن یونانی است.

پیتزا دارای یک تنوع از سبک های پخت با اسم ایتالیایی, نیویورکی و آمریکایی ها از شیکاگو… این آماده است ، که متفاوت از چگونگی طبخ و خمیر است. اتمام انواع نان پیتزا در اینجا.

پیتزا پیتزا یکی از سبک های سنتی پخت پیتزا است که در اکثر پیتزا فروشی ها در این راه استفاده می شود. خواص پیتزا هستند که نان در آن است و نه نازک و خشک اما نه ضخیم و نرم, اما همچنین دارای یک متوسط-نان ضخیم و ترکیبی از شکنندگی و نرمی است که با توجه به این واقعیت است که آن را راحت تر به طبخ آن شما می توانید با استفاده از زمان بیشتر و با تشکر از کیفیت و طعم طرفداران بیشتر مناسب هستند.

مواد لازم برای تهیه پیتزا در خانه

آرد 200 گرم

آرد صفر دارای بافت نرم و همگن با محتوای پروتئین بالا است و عمدتا در پخت ، کیک و پیتزا استفاده می شود. این نوع آرد دارای شخصیت گرم و کمی خشک است. برای دیدن دستور پخت انواع پیتزا کلیک کنید.

اب 250 میلی لیترپیتزا پپرونی

این حجم آب در هر 100 گرم از آرد بالا است و به زودی به شما به عنوان ترکیب آب گرم را با شکر و نمک و مخمر و تبدیل آن شما نیاز به اضافه کردن آرد تا زمانی که خمیر وارد حالت مورد نظر و می پذیرد.

مخمر خشک یک قاشق غذاخوری

کواس مهم ترین عامل تعیین کیفیت نان خود را است. این ماده زنده است ، که منجر به تبدیل شکر و نشاسته به آرد به دی اکسید کربن و مواد آلی می شود که باعث افزایش خمیر یا به اصطلاح انار می شود. این مواد آلی در طول پخت و پز تبخیر می شوند و یک نان بزرگ و یک اسفنج آبدار را به شما می دهند.

نیم قاشق غذاخوری شکر

شکر در نان تخمیر را تسریع می کند و در فرآیند کاراملیزاسیون در طول پخت و پز باعث پخت و پز و رنگ خوب نان می شود.

نیم قاشق غذاخوری نمک

شور طعم است که اگر نه دلخوشیها از مواد غذایی از دست دادن طعم و علاوه بر این کیفیت عطر و طعم-استفاده از آن در نان برای کنترل تخمیر رای دادن. هنگامی که استفاده می شود ، مدت زمان طولانی تخمیر مانع از ورود کیک به خمیر می شود و هنگام تقویت شبکه ، خمیر homalt به موقع تفاوت را برابر می کند ، مانع از آن می شود.

پیتزا تابه ای

100 گرم فیله یا فیله

گوشت گوساله، بر خلاف باور عموم ، دارای طبیعت گرم است ، اما با توجه به شدت و هضم سنگین آن ، با مصرف انرژی بالا ، بدن به دمای سرد می رود.

پنیر موتزارلا خالص 150 گرم

پنیر پیتزا یکی از بهترین مارک های پنیر پیتزا با کیفیت خوب است که شهرت دارد. پنیر پیتزا ، که منشا ایتالیایی است و از شیر بوفالو ساخته شده است ، اما امروز نیز از شیر گاو در سراسر جهان ساخته شده است.

سس مارینارا برای کف خمیر

یک نوع سس از گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و سیر ساخته شده است.

قارچ 2 یا 3 عدد

قارچ دارای طعم کولر و طبیعی تر است که باید با غذای مناسب برای خنثی کردن خلق و خوی کوتاه آن خدمت کند. شما می توانید قارچ های خام یا قارچ های مبتنی بر بلانش را در پیتزا خود استفاده کنید که لوبیا را دوست دارد.

فلفل دلمه

سبز فلفل دلمه ای طعم خوبی برای پیتزا که شما می خواهید برای اضافه کردن و با وجود طبع گرم و همچنین برای افرادی با شخصیت گرم و همراه با کاج طبع که خوشبختانه با طبع سرد و قارچ, پیتزا خنثی است.

سرکه

سرکه وابسته به بلسان, که کمی متفاوت از بقیه سرکه است, دارای ظریف, شیرین, طیف عطر و طعم تند.

انواع پیتزا

سس سویا

سس سویا دارای طعم گرم و به دلیل طعم شور است که برای طعم گوشت استفاده می شود.

روغن

نفت برای تشکیل یک لایه چربی از شبکه و همچنین گلوتن پیری نان را کند میکند و تا حدودی نیز باعث نرمی و شکنندگی نان و تاثیر زیادی در ساختار شیمیایی خمیر و نان که ما توضیح دهید که در مقاله دیگری است.

مواد ذکر شده برای پیتزا خوشمزه و با کیفیت بالا مناسب هستند.

اول ، برای فعال کردن مخمر ، آن را در داخل 250 میلی لیتر آب گرم همراه با راه حل های نمک و شکر ، ما می توانیم مخمر فعال برای 10 دقیقه در دمای اتاق قرار داده است.

نم نم آرد را داخل یک سینی و کاسه و یا جدول پور از وسط در حال حاضر – آن را به وضوح قابل مشاهده و اضافه کردن مخمر را مخلوط کنید تا خمیر صاف می شود, وقتی خمیر می شود مهم این حالت است که آنها را از هم جدا.

اضافه کردن روغن به خمیر

خمیر را با نصف قاشق روغن مخلوط کنید تا ترکیب کامل شود

در حال حاضر در یک کاسه آرد خیس کنید ، خمیر را در آن قرار دهید، یک پارچه خشک یا پلاستیکی را روی آن بکشید و آن را یک ساعت و نیم در دمای اتاق بگذارید تا گسترش یابد.

در طول این زمان گوشت فیله به قطع آن را به کره با توجه به سلیقه خود و فرای آن را با مرتب سازی نازل آبدار متوسط و ترد زمانی که حمام آب داغ روغن به آن اضافه شده و سس سویا و بلافاصله اضافه شده و در کنار آن شور و سس سویا را به طعم و مزه و اگر اندازه های مختلف استفاده می شود و نمک مورد نیاز است.

اضافه کردن سرکه وابسته به بلسان 30 ثانیه قبل از از بین بردن گوشت از روغن.

در حال حاضر ما خمیر را با دست گسترش می دهیم (با استفاده از یک پین نورد هوا را از خمیر خارج می کند و نان عملا حالت پخت و پز را ترک می کند ، اما استفاده از آن ضروری نیست)

خمیر را به همین شکل پیتزا پهن و بلند کردن آن کمی به آن شیب کف نان در سس مارینارا یک لایه نازک از پنیر بریزید و قارچ بر روی آن و اضافه کردن فلفل و خورد به فرم علاوه بر تنظیم ،

در حال حاضر یک لایه دیگر از پنیر پیتزا باقی مانده اضافه کنید و گوشت را روی آن قرار دهید

پیتزا فلفلی

در حال حاضر پیتزا را در فر در درجه 250 قبل از گرم کردن اجاق قرار دهید ، این بسیار مهم است و اگر اجاق گرم نشود ، خمیر پیتزا کیفیت را از دست می دهد.

پیتزا پخته شده است برای 30 دقیقه اما شما باید ببینید چه سرخ شده در وسط پنیر و در لبه های نان و زمانی که آن را راحت تر به جلو و آن را از فر.

پس از پخت و پز ، آن را با سس گوجه فرنگی و سس آویشن چاشنی و به جدول خدمت کرده است.

ما امیدواریم که که شما این مقاله را دوست دارید و مفید هستند, شما می توانید با ما عکس ها و فیلم های خود را در مورد پیتزا به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد ویژه

خرید sabzafrooz.ir

یک نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت گذاری شده اند *

پانزده − چهار =

Powered by mihanseo