ذخیره ویدیوی زنده اینستاگرام | امکان ذخیره فیلم های داستان زنده

سعید ناصریسعید ناصریسپتامبر 4, 20201min0

تاکنون فقط تماشای ویدئوی زنده از طریق اینستاگرام امکان پذیر بود اما با به روزرسانی این شبکه اجتماعی ،
فضای ذخیره سازی ویدیوی زنده اینستاگرام فراهم شده است و در صورت تمایل می توانید از گزینه ذخیره در بالای صفحه استفاده کنید ،
در آنجا می توانید آن را ذخیره کرده و حتی در سایر شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک به اشتراک بگذارید.
ذخیره ویدیوی زنده اینستاگرام

قابلیت ذخیره ویدیوی زنده اینستاگرام در آخرین به روزرسانی این نرم افزار اضافه شده است.

بخش Instagram Live Story در ژانویه به شبکه اجتماعی اضافه شد. اما ذخیره این فیلم ها امکان پذیر است ،
نبود.

اگرچه قابلیت ذخیره عکس و فیلم از ماه دسامبر به اینستاگرام اضافه شده است ؛ اما توانایی ذخیره فیلم ها ،
داستان زنده هنوز در دسترس نیست

این شبکه اجتماعی از روز دوشنبه امکان ذخیره فیلم های داستانی زنده را اضافه کرده است ، بنابراین در صورت امکان می توانید
کاش بعداً می توانستید دوباره آنها را تماشا کنید.

نحوه ذخیره فیلم زنده اینستاگرام

پس از پایان داستان زنده ، می توانید از آن خارج شوید تا از قسمت داستان ناپدید شوید ، یا اگر داستان زنده مورد نظر است ،
برای شما مهم است ، می توانید روی دکمه ذخیره در گوشه سمت راست صفحه ضربه بزنید تا آن فیلم را تماشا کنید ،
دستگاه خود را ذخیره کنید.

البته ، باید توجه داشته باشید که فقط فیلم اصلی ذخیره می شود و نظرات ، پسندیدن ها ، تعداد بازدید کنندگان و حتی ،
افرادی که هنگام پخش Live Story با آنها ارتباط برقرار می کنید به ویدیوی ذخیره شده اضافه نمی شوند.

فیلم های داستان زنده در بخش Camera Roll ذخیره می شوند و می توانید بعداً آنها را در Facebook ، Twitter ،
YouTube یا سایر خدمات را به اشتراک بگذارید.

توجه داشته باشید که اینستاگرام گفته است ، اگر استوری زنده را ذخیره کنید ، ویدیو دیگر از طریق برنامه موجود نیست ،
این شبکه اجتماعی در دسترس نخواهد بود.

هدف اصلی از معرفی بخش ویدیوی زنده ، حداقل در دراز مدت ، احتمالاً پخش جریانی از رویدادهای آنلاین بود که لزوماً ،
نیازی به پس انداز نیست.

به عنوان مثال ، ممکن است بخواهید یک فیلم زنده از حیوان خانگی خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارید یا اینکه چگونه آثار هنری خود را ایجاد کنید.
به دیگران نشان دهید.

ویژگی های داستان زنده

اما با قابلیت اشتراک گذاری فیلم های داستانی زنده در سرویس های اجتماعی متعلق به فیس بوک ، از جمله پیام رسان ها ،
WhatsApp ، و همچنین پیام رسان های فیس بوک و حتی برنامه اصلی فیس بوک ، اینستاگرام را علاوه بر این ،
رقابت شدیدتر با رقبایی مانند Snapshot باعث تغییر در کاربرد اصلی داستان زنده و افزودن ویژگی های جدید می شود.

اینستاگرام ادعا می کند که افزودن ویژگی مورد بحث در واقع یکی از اولین مراحل یک سری پیشرفت ها است.
این شبکه اجتماعی قصد دارد امسال به قسمت فیلمهای زنده اضافه شود.

قابلیت ذخیره فیلم های استوری زنده یکی از تغییرات آخرین بروزرسانی اینستاگرام برای اندروید و iOS است.

درباره نحوه ارسال ویدیوی زنده در اینستاگرام بیشتر بیاموزید

برنامه Instagram را راه اندازی کرده و روی نماد کنار تصویر نمایه خود در صفحه اصلی ضربه بزنید.
اگر این اولین بار است که این کار را می کنید ، اینستاگرام اجازه دسترسی و اتصال به دوربین را در این مرحله به شما می دهد.
و میکروفون تلفن را می خواهد ، که باید آن را تأیید کنید.

نحوه ارسال فیلم زنده در اینستاگرام

پس از باز کردن دوربین ، از گزینه های پایین صفحه Live را انتخاب کنید.
در این مرحله ، پیامی ظاهر می شود مبنی بر اینکه از ارسال ویدیوی زنده به پیروان شما اطلاع داده می شود.

در آخر باید روی Start Live Video ضربه بزنید. لازم به ذکر است که قبل از شروع زنده ،
با ضربه زدن روی دو فلش دایره ای شکل در سمت راست این عبارت می توانید روی دوربین جلو یا عقب ضربه بزنید.
برای پخش مستقیم انتخاب کنید.

همچنین می توانید از فیلترهای مختلف برای تقویت فیلم استفاده کنید.

نحوه کارکرد ویدیوی زنده اینستاگرام

پس از شروع بارگذاری فیلم زنده ، نماد مربوطه در بالای صفحه نمایش داده می شود. در طول پخش مستقیم ،
می توانید سایر کاربران را به تماشای فیلم زنده خود ، بین دوربین جلو یا عقب و فیلترهای مختلف دعوت کنید ،
قابلیت نظر دادن برای دیگران را تغییر دهید ، نظر دهید یا غیرفعال کنید.

همچنین ، اگر از اینستاگرام خارج شوید ، پخش مستقیم به دلیل ورود مجدد به برنامه متوقف می شود.

پخش مستقیم را پایان دهید و ویدیو را ذخیره کنید

برای پایان دادن به پخش جریانی مستقیم ، باید روی «پایان» ضربه بزنید. در این مرحله ، گزینه های زیر نیز موجود است:
موجود در:

با ضربه زدن روی دکمه بارگیری در بالا سمت راست ، می توانید فیلم بارگذاری شده را در حافظه تلفن ذخیره کنید.
گزینه دیگری وجود دارد که با انتخاب آن ، فیلم زنده شما می تواند تا 24 ساعت برای دنبال کنندگان شما نمایش داده شود.

بعد از این مدت ، فیلم مربوطه از بین می رود.
لازم به ذکر است که نام کاربری افرادی که فیلم را در طول پخش مستقیم یا ظرف 24 ساعت ارسال کرده اند ،
آنها برای شما قابل مشاهده خواهند بود.

زومیت ، پلازا مگ

یک نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت گذاری شده اند *

پنج × دو =