ویژگی جدید اینستاگرام: پیروان آزار دهنده را به صورت دستی حذف کنید

سعید ناصریسعید ناصریجولای 10, 20201min0

یکی از ویژگی های جدید اینستاگرام حذف پیروان آزار دهنده به صورت دستی است. در این ویژگی جدید ،
دو گزینه به نام حذف و لغو در کنار نام حسابی که می خواهید حذف کنید و شما ظاهر می شود ،
با انتخاب یکی از این گزینه ها می توانید شخص مورد نظر را حذف کنید. باید بدانید که این گزینه به آن شخص اطلاع داده می شود ،
اجازه نمی دهد که از موضع شما خارج شود و باعث ناراحتی شود.

دنبال کننده های آزار دهنده را در اینستاگرام حذف کنید

ویژگی ای که مدتهاست درباره آن صحبت شده است ، یعنی حذف پیروان آزار دهنده در اینستاگرام ، وارد مرحله اجرا شده است.

با خصوصی سازی حساب ، معمولاً کاربران از مزاحمان خلاص می شوند ، اما با ویژگی جدید ، این مجوز به صاحب حساب داده می شود.
داده شده است تا مزاحمان را به صورت دستی حذف كنید.

با توجه به تصویر زیر ، ویژگی جدیدی که پیاده سازی شده است این است که یک "x" در کنار نام حساب ،
فرد مورد نظر ظاهر می شود و دو گزینه و لغو را حذف می کند.

نحوه حذف پیروان آزار دهنده در اینستاگرام

توجه داشته باشید که اینستاگرام به آنها نمی گوید که آنها را حذف کرده اید!

کارشناسان می گویند این ویژگی برای حذف دوستان قدیمی که اکنون آزار دهنده هستند ، مناسب است ،
و به عنوان مثال ، در حالی که یک حساب کارمند آزار دهنده سابق را مسدود کرده اید ، آنها دیگر نمی توانند درباره محتوای شما اظهار نظر کنند.

اینستاگرام به تازگی امکان "جهش" کاربران را بدون درک آن راه اندازی کرده است.

درباره ویژگی جدید اینستاگرام در حال تغییر صدا کاربران باشید

خبر خوب برای کاربران اینستاگرام این است که اگر به دنبال ابزار و ویژگی های بیشتری هستید ،
برای مرور بیشتر در اینستاگرام ، این برنامه کارهای جدید و مفیدی را انجام داده است.

جین مانچون وانگ توئیت کرد که با توجه به محتوای آن ، به نظر می رسد اینستاگرام ایده های جدیدی دارد که یکی از این موارد است
مهمترین این عکس العمل های سریع مشابه آنچه فیس بوک در آن کاربران دارد ،
آنها می توانند خیلی سریع به داستانها واکنش نشان دهند.

امکان ضبط فیلم به آرامی در داستان

همچنین یک حالت ضبط فیلم آهسته تنظیم شده است که به داستان اضافه می شود.

اما جالب ترین چیز این است که گزینه بیصدا کردن برای پروفایل ها قرار دهید. بنابراین اگر عکس ها را دوست ندارید ،
یک کاربر در صفحه اصلی شما ظاهر می شود. می توانید عکس ها را بدون اینکه آنها را فراموش نکنید ، حذف کنید.

این کمک بزرگی است و یکی از مصیبت های بسیاری که ممکن است بین شما و دوستانتان رخ دهد ،
ایجاد جلوگیری می کند.

و آخرین تغییر ، که ناچیز نیست ، اضافه کردن تقویم برای بایگانی داستان اینستاگرام است.
این به کاربران برنامه اجازه می دهد تاریخچه بایگانی داستانهای خود را در تقویم مشاهده کنند.

به این ترتیب می توانید لحظات خود را خیلی گذرا و بسیار ساده نگه دارید. براساس نظرات دریافت شده ،
برخی از این تغییرات توسط کاربران در آخرین نسخه اینستاگرام یا ،
این آزمایش در برخی از نقاط جهان انجام می شود.

البته آزمایش هر یک از این ویژگی ها به این معنی نیست که به زودی اینستاگرام آنها را به زودی راه اندازی می کند.
اما به نظر می رسد ایده های آنها برای کاربران این برنامه چنان جذاب است که از تغییرات پشتیبانی می کند.

نحوه نادیده گرفتن و غیرفعال کردن دیگران & # 39؛ داستان اینستاگرام

داستان سبک و زنده در اینستاگرام برخی از ویژگی های جالب توجه باعث جذابیت بیشتر این شبکه اجتماعی شد.
اما در عین حال ، بعضی اوقات می تواند برای برخی از افراد مشکل ایجاد کند.
و احساس می کنند پیروی از این همه داستان آزار دهنده است.

نادیده گرفتن داستانی در اینستاگرام
غیرفعال کردن داستان اینستاگرام

در این مقاله نحوه غیرفعال کردن سایر کاربران & # 39؛ داستان های اینستاگرام و نه فقط داستان.
کاربرانی را که می خواهید دنبال کنید.

در واقع ، با انجام این کار ، دیگر به کاربرانی که داستان شما آنها را دوست ندارد ، دیگر نیازی ندارید ،
کاملاً آنفالو. در عوض ، داستان این کاربران غیرفعال است.

برای انجام این کار ، ابتدا وارد اینستاگرام شوید و از طریق منوی بالای این نرم افزار که داستان های کاربر را روایت می کند ،
شخصی را پیدا می کند که داستان های شما می خواهد نادیده گرفته شود ،
انگشت خود را برای چند لحظه روی نماد آن شخص نگه دارید.

پس از مدتی ، یک پنجره کوچک باز خواهد شد که شامل دو گزینه است. پس از انتخاب گزینه ی دیگر بی صدا ،
این شخص داستانهای منتشر شده در آینده نمایش داده نمی شود.

داستان های بی صدا

اگر از طریق لیست داستان های موجود در بالای صفحه اصلی این نرم افزار به پایین لیست ضربه بزنید ،
می بینید که داستان خاموش خاکستری شده است ،
و اگر می خواهید دوباره او را از لیست بی صدا حذف کنید ،

فقط انگشت خود را بر روی همان نماد خاکستری نگه دارید و Unmute را لمس کنید.

خبرآنلاین ، دیجی‌کالامگ ، ایتا

یک نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت گذاری شده اند *

هجده − 2 =