اینترنت را بزنید و با فشار یک دکمه اطلاعات خود را از آن حذف کنید!

سعید ناصریسعید ناصریژوئن 25, 20201min0

روشهای مختلفی برای حذف اطلاعات از اینترنت و فعالیتهای قدیمی شما وجود دارد. سایت اینترنتی،
نامی به نام Deseat.me وجود دارد که از طریق آن می توانید تمام اطلاعات خود را از طریق اینترنت حذف کنید.
تمام ایمیل های ساخته شده توسط شما را نشان می دهد و می توانید به راحتی آنها را از آنجا حذف کنید.
پاک کردن اطلاعات از طریق اینترنت

اینترنت همیشه جوانب مثبت و منفی خود را دارد. جای تعجب نیست که وقت آن فرا رسیده است که یک فعال اینترنتی تصمیم بگیرد ،
این فضا را رها کنید.

یکی از مواردی که به ذهن خطور می کند تمیز کردن اینترنت است. ولی ،
پاک کردن این تاریخ چندان آسان نیست.

اکنون دو توسعه دهنده سوئدی به نام های Wille Dahlbo و Linus Unnebäck سایتی به نام Deseat.me دارند ،
آنها ثابت كردند كه به كاربر اين امکان را مي دهد كه تمام حضور اينترنتي خود را با چند دقيقه حذف كند.

دسترسی به حسابهای ایجاد شده

اگر با حساب Google خود وارد وب سایت شوید ، این وب سایت دارای کلیه خدمات و برنامه ها است.
که با این میل ساخته شده است نمایش داده می شود.

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید ، هر حسابی که این سایت می تواند ایجاد کند با پیوندی وجود دارد که از طریق آن ،
این لینک به سادگی می تواند تاریخ و حضور شما را حذف کند.

با استفاده از این سایت ، می توانید همه حساب ها ، سرویس ها و برنامه هایی که ،
شما از آن استفاده کرده اید و نام شما به عنوان دارنده حساب نمایش داده شده است. خلاص شوید.

چنین سایت هایی برای کسانی است که دیگر صبر ندارند از شبکه های اجتماعی و حساب های کاربری قبلی خود استفاده کنند.
اصلاً مفید نیست.

یاد بگیرید که چگونه اطلاعات را از اینترنت حذف کنید

البته روش های دیگری نیز برای پاک کردن اطلاعات شخصی شما از اینترنت وجود دارد.

راه های حذف اطلاعات از اینترنت

راه هایی مانند حذف حساب کاربری خود از شبکه های اجتماعی ، حذف اطلاعات از سایت های جمع آوری داده ها ،
به طور مستقیم اطلاعات را از سایت ها حذف کنید ، نتایج جستجوی قدیمی را حذف کرده و حساب های ایمیل را حذف کنید ،
روش های دیگری نیز وجود دارد.

درباره محافظت از اطلاعات شخصی خود به صورت آنلاین اطلاعات بیشتری کسب کنید!

این وظیفه شماست که بتوانید میزان شخصی اطلاعات شما در اینترنت را کنترل کنید. اگر شما یک حساب کاربری دارید ،
شما Google را دوباره کار می کنید ، در اینجا روش جدیدی وجود دارد که می توانید افراد را به اطلاعات خود دسترسی پیدا کنید.
حساب Google خود را بررسی کنید.

با این حال ، Google هنوز درباره این ویژگی اظهار نظری نکرده است و به طرز عجیبی در مورد معرفی این صفحه تنظیمات ،
کسی ساکت است.

صفحه شخصی شخصی Google شما ، معروف به Google About Me ، قرار است شفاف باشد.
بیشتر تنظیمات حریم خصوصی کاربر تعبیه شده است.

اگر هنگام ورود به حساب Google خود وارد این صفحه می شوید ، اطلاعاتی درباره خودتان ، مانند ،
عکس های کاربر و برخی از اطلاعات اولیه در مورد آموزش و مکانی که در آن زندگی می کنید و کار می کنید ،
و شما می توانید اطلاعات دیگری را مشاهده کنید.

می توانید این اطلاعات را در این صفحه ویرایش کرده یا در کل حذف کنید. همچنین در انتهای صفحه ،
گزینه ای را مشاهده خواهید کرد که از طریق آن می توانید به افرادی دسترسی داشته باشید که می توانند به اطلاعات شما دسترسی داشته باشند و مشاهده کنند.
حد.

با استفاده از صفحه شخصی About Me

صفحه شخصی Google & 39؛ s درباره من یک گنجینه بزرگ اطلاعات شخصی برای بسیاری از کاربران است.
با این حال ، Google به کاربران اجازه می دهد این صفحه را کنترل و ویرایش کنند. گوگل می گوید
این اطلاعاتی است که شما به حساب Google خود اضافه یا اضافه می کنید.

تأثیر بسیاری از سرویس های Google و سرویس های آنلاین مانند Google plus ،
این Hangouts ، Gmail ، Inbox ، Play ، Drive و YouTube خواهد بود.

امیدواریم که معرفی این صفحه به کاربران گوگل کمک کند تا اطلاعات شخصی خود را بهتر کنترل کنند.
دارند.

اخبار هنری ، باشگاه خبرنگاران

یک نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت گذاری شده اند *

هفده − 10 =