وضعیت فعالیت را در اینستاگرام مخفی کنید

سعید ناصریسعید ناصریژوئن 20, 20201min0

مجموعه: ترفندهای اینترنتی

حساب اینستاگرام خود را مخفی کنید

چگونه فعالیت خود را در اینستاگرام پنهان کنیم؟

اینستاگرام این گزینه را دارد که به سایر کاربران اجازه دهد ببینند آخرین باری که فعال بودید. اگر نمی خواهید افراد دیگر در این سیاره بدانند که شما در هر دقیقه از روز چه کاری انجام می دهید ، می توانید این گزینه را به راحتی غیرفعال کنید.

برنامه اشتراک عکس ویژگی جدیدی را با عنوان وضعیت فعالیت معرفی می کند تا به شما اطلاع دهد که دوستانتان آنلاین هستند و قادر به DM با شما هستند. اگرچه ممکن است شما را از روزهای AIM شاعر کند ، این ایده خوبی است که بدانید چگونه فعالیت را در اینستاگرام خاموش کنید – زیرا اگرچه مطمئناً می تواند مفید باشد ، ممکن است همیشه وقتی دوستانتان در تلفن شما هستند ، دوست نداشته باشید. به. اگر می خواهید آزادی صرف یک میان وعده سریع در غذای خود را پیدا کنید ، صرف نظر از این که شما در یک مکالمه دوباره صحبت می کنید یا خیر ، اطمینان حاصل کنید که می توانید به راحتی از این بروزرسانی خودداری کنید.

وقتی دوستانتان در اینستاگرام فعال هستند ، یک نقطه سبز در کنار تصویر نمایه آنها در صندوق ورودی DM و در لیست دوستان شما ظاهر می شود.

در اینجا نحوه انجام این کار:

1. به پروفایل خود بروید

وضعیت فعالیت خود را در اینستاگرام مخفی کنید

وقتی Instagram را باز کنید ، ابتدا به پروفایل شخصی خود بروید. با فشار دادن این نماد با تصویر پروفایل خود در پایین سمت راست صفحه می توانید به این دسترسی پیدا کنید.

2. به تنظیمات بروید

وضعیت فعالیت اینستاگرام را مشاهده کنید

در کنار دکمه "ویرایش نمایه" ، یک جعبه کوچک با یک عکس از یک چرخ دنده را در داخل مشاهده خواهید کرد. با فشردن آن دکمه ، به تنظیمات حساب اینستاگرام خود منتقل می شوید.

3. حالت فعالیت را خاموش کنید

وضعیت فعالیت را در اینستاگرام روشن کنید

وقتی به قسمت زیر صفحه "تنظیمات" بروید ، گزینه ای برای صفحه با عنوان "وضعیت فعالیت" مشاهده خواهید کرد. با فشار دادن دکمه ، سوئیچ ظاهر می شود که می توانید آن را خاموش کنید. "اجازه دهید حساب های شما فعال شوند و به همه کسانی که پیامی را ارسال می کنید اجازه دهید آخرین بار در Instagram فعال شود. وقتی این کار خاموش است ، می توانید وضعیت سایر حساب ها را ببینید." برای جلوگیری از فعال شدن سایر کاربران در اینستاگرام ، فقط مطمئن شوید که سوئیچ به سمت چپ تبدیل شده است.

مجموعه: بخش رایانه و اینترنت

یک نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت گذاری شده اند *

پانزده − 6 =