راهی برای حذف گوش دادن در اینستاگرام

سعید ناصریسعید ناصریمارس 21, 20201min0

لیستین آخرین بازدید شما از اینستاگرام را نشان می دهد. اما گاهی اوقات نمی خواهیم بدانیم چه ساعتی از اینستاگرام بازدید کردیم. راهی برای حل این مشکل وجود دارد. سینی لیست را در اینستاگرام از تنظیمات Show Activity Status حذف کنید و گزینه را غیرفعال کنید. با پسر او همراه شوید.

نحوه حذف لیستین در اینستاگرام

لیست بندی ویژگی ای است که آخرین باری است که کاربر از حساب خود برای سایر کاربران بازدید می کند.

اما قبل از آن هیچ Last Seen یا آخرین بازدید از اینستاگرام و کاربران این برنامه وجود نداشت
دفعه دیگر نتوانستیم یکدیگر را ببینیم. اکنون اینستاگرام با جدیدترین بروزرسانی خود این ویژگی را منتشر کرده است
و نام آن را نمایش وضعیت فعالیت داده است.

چه کسی در لیست اینستاگرام آخرین بار دیده می شود؟

چه کسی می خواهد آخرین لیست را در اینستاگرام نشان دهد؟ همه کاربران اینستا هستند
برای دیدن آخرین بازدید خود به حساب کاربری خود وارد شوید؟ این & # 39 ؛ نیست. لیستین اینستاگرام
(نمایش وضعیت فعالیت) برای فعال کردن حساب شما تنظیم شده است ،
آخرین بازدید کاربر فقط برای چند نفر نشان می دهد.

نمایش Listin در اینستاگرام

تمام کاربرانی که شما Phallowers خود را دنبال کرده اید یا به عبارت دیگر.

کلیه کاربرانی که شما از طریق دایرکتوری ارسال کرده اید.

بنابراین آخرین بازدید از اینستاگرام به گونه ای تنظیم شده است که همه وبلاگ نویسان شما قادر به دیدن آخرین بازدید شما نخواهند بود.
فقط افرادی که فالوس کرده اید یا از طریق فهرست راهنما تایپ کرده اند می توانند دوام داشته باشند
بازدید خود را مشاهده کنید

نحوه حذف لیستین در اینستاگرام

اما آیا غیرفعال کردن یا بهتر بگوییم مخفی کردن لیست امکان پذیر است یا آخرین بازدید از اینستاگرام؟
(نمایش وضعیت فعالیت)؟ چگونه باید این کار را انجام دهیم؟

آخرین زمان بازدید یا لیست اینستاگرام خود را مخفی کنید

ویژگی List Activity یا Show Activity Status به طور پیش فرض در اینیستا فعال شده است ، اما خوشبختانه
غیرفعال یا پنهان کردن لیست اینیستا امکان پذیر است. برای انجام این کار ، فقط این مراحل را دنبال کنید:

برنامه اینستاگرام را اجرا کرده و وارد حساب کاربری خود شوید.
به بخش نمایه (نماد صفحه اصلی) مراجعه کنید.
به منوی تنظیمات بروید تا به نمایش وضعیت فعالیت بپردازید.
لغزنده کنار این گزینه را غیرفعال کنید.

پنهان کردن و حذف Listin در اینستاگرام

به سادگی نمای بازدیدکننده فوری شما را به سایر کاربران پنهان می کند. در نظر گرفتن
که زمان آخرین بازدید را پنهان می کنید یا اینستاگرام همگام سازی را مانند سایر برنامه ها مانند تلگرام کار لیست می کنید
این دو جانبه است.

یعنی اگر لیست فوری خود را غیرفعال یا پنهان کنید ، دیگران & # 39؛ لیست فوری نیز مخفی می شود.

راهی برای حذف گوش دادن در اینستاگرام

بیشتر بدانید چگونه می توانید با یکستاگرام در رایانه بنویسید؟

این تنها با مرورگر Chrome امکان پذیر است.

برای ارسال ، ابتدا باید یک برگه ناشناس در مرورگر Chrome باز کنید.

برای این کار کافی است کلیدهای Ctrl Shift N را نگه دارید.
حالا منو را از گوشه بالا سمت راست انتخاب کرده و سپس بر روی More Tools کلیک کنید.

وارد گزینه Developer Tools شوید.

مانند تصویر زیر گزینه ای را انتخاب کنید که یک تلفن همراه و رایانه لوحی را نشان می دهد.

اینستاگرام در رایانه

سپس وارد instagram.com شوید.

جزئیات حساب خود را وارد کنید

در آخر ، می توانید با انتخاب نماد دوربین ، عکس خود را از رایانه شخصی یا لپ تاپ خود انتخاب و بارگذاری کنید.

راهنمای تلفن همراه ، باشگاه خبرنگاران

یک نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت گذاری شده اند *

یازده + 3 =