آمار نمایه Google را مخفی کنید

سعید ناصریسعید ناصریمارس 21, 20201min0

امکان مشاهده نمایه یا نمایه شخصی افراد و ویژگی های جدید 39 ویژگی جدیدی است که به سرویس Google Plus اضافه شده است. بنابراین اگر به صفحه شخصی یک شخص مراجعه کنید ، نمایش صفحه آنها در کنار طرفدارانشان نمایش داده می شود. اگر نمی خواهید نمایه شما توسط دیگران مشاهده شود ، می توانید این ویژگی را با استفاده از ترفند زیر غیرفعال کنید.

برای این کار:
ابتدا با استفاده از پیوند زیر به صفحه تنظیمات Google Plus بروید:

https://plus.google.com/u/0/settings/plus

اکنون ، از بخش Profile ، علامت را انتخاب کنید که چند بار مشاهده پروفایل و محتوا شده است.
تنظیم بلافاصله اجرا می شود.
لازم به ذکر است که در حال حاضر این تنظیم فقط برای نسخه دسک تاپ گوگل پلاس اعمال می شود.

یک نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت گذاری شده اند *

4 × یک =