وضعیت فعالیت را در Facebook Messenger مخفی کنید

سعید ناصریسعید ناصریمارس 11, 20201min0

دسته: ترفندهای اینترنتی

نرم افزار پیام رسان فیس بوک

برنامه Facebook Messenger به کاربران شما اجازه می دهد تا لیست شما را بررسی کنند که آیا دوستان شما آنلاین هستند یا خیر ، که خوشبختانه می توانید آن را خاموش کنید.

به طور پیش فرض ، وضعیت فعالیت شما روشن است و وقتی این تنظیم فعال شود ، دوستان و مخاطبین یک نقطه سبز یا زمان دیگری را در کنار عکس نمایه شما مشاهده می کنند که نشانگر آخرین باری است که فعالیت شما بوده است. این وضعیت همچنین در سایر مناطق برنامه های Facebook و Messenger نمایش داده می شود. و اگر دوستانتان وضعیت فعالیت را فعال کرده اند ، شما همین موارد را برای آنها مشاهده خواهید کرد.

وضعیت فعال خود را در Android یا iOS خاموش کنید:

برای مخفی کردن وضعیت فعالیت خود ، روی نماد نمایه خود در بالا سمت چپ ضربه بزنید تا لیست تنظیمات باز شود. سپس بر روی "وضعیت فعال" در زیر تنظیمات پروفایل ضربه بزنید. در مرحله بعد ، به نوار لغزنده کنار "نمایش هنگامی که فعال می شوید" ضربه بزنید ، سپس از پنجره "خاموش" را انتخاب کنید و وضعیت فعال شما غیرفعال شود.

وضعیت فعالیت را در Facebook Messenger مخفی کنید

نحوه غیرفعال کردن حالت فعال به نظر می رسد:

شما هنوز هم می توانید به دوستان خود پیام بدهید و مکالمات جدیدی را شروع کنید ، اما هیچ یک از مخاطبین شما آنها را فعال نمی بینند. همچنین ، می توانید ببینید که یکی از دوستان شما فعال است یا چه مدت غیرفعال بوده است. اگر می خواهید وضعیت را فعال کنید ، دستورالعمل های بالا را دوباره دنبال کنید ، یا روی زبانه "افراد" در انتهای صفحه ضربه بزنید و "روشن کردن" را ضربه بزنید.

چگونه برای دیدن در Facebook Messenger

با این حال ، یک واقعیت وجود دارد. فیس بوک می گوید ، "اگر حالت فعال را در یک جا غیرفعال کنید ، همچنان در هر مکان دیگری که از فیس بوک یا مسنجر استفاده می کنید فعال یا به تازگی فعال خواهید بود ، مگر اینکه این تنظیمات را نیز خاموش کنید." این بدان معنی است که اگر از فیس بوک یا مسنجر استفاده می کنید. سایر دستگاه ها ، شما نیز باید آن را غیرفعال کنید.

گردآوری: رایانه Bitote و بخش اینترنت

یک نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت گذاری شده اند *

3 × 4 =